Bal 2009

Gårdagen var toppen , och med vädret kunde vi inte ha mer tur :)
Började bal-aftonen vid femtiden hemma hos sanna. Blev bjudna på både dricka, tilltugg och trevligt sällskap! Sen åkte vi vidare till engeltofta där balen hade sitt tillhåll. Blev sjukt många bilder, (lägger upp några sen).
Blev även lite mingel och välkomsdrinkar innan middagen började , supergod mat var det. Hade riktigt trevligt! Men jag och Linn bestämde oss för att åka hem tidigare än stängning eftersom vi var nöjda !
.... trodde jag... Blev en oväntad tvist och kvällen slutade inte föränn ytterligare några timmar...
Och jag säger då det... kvällen kunde inte varit bättre :D

Denhär dagen har oxå varit toppen! Vaknade av redan vid 8 tiden, blev en välbehövd dusch och vid 10 blev det en supergod frukost ute på mamma&sunes balkong ! Hur underbart var inte det då?! Sen åkte jag ut till iggön , kom dit närmare 12, blev nå timmar i solen , plus mat och glass! Nu är jag hemma igen och hoppas på det bästa till ikväll.

give into me


Klassfest

SPID3  klassfest ikväll, ojoj ;)
måste dock skjutsa lucas till iggön, han kmr med tåget till gävle halv 7.. dålig tajming ,skulle ju egentligen va på klassfesten kl 7 men de hinner jag ju inte.. Käk med klassen halv 8,de hinner jag ju iallafall till :) 
fast måste jag ta bilen till andersberg(där festen är)... så får se om de kanske blir nyktert ikväll,annars lär ja lämna bilen där, lite smådrygt..

shopping idag, är riktigt nöjd med alla köp!
* Grått linne - H&M
* Gul keps - Gant
* lila tunika - bikbok
* jeansleggins - bikbok
* Studentklännig (äntligen:D) - bikbok
* Vit tunika - vila
* Svarta skor - din sko
* Loréal playball & lite hårnålar o snoddar
Och igår köpte jag en vit och blommig klänning som jag ska ha ikväll ! :)
Sen la jag undan ytterligare ett par skor som kanske va världens snyggaste , dom blir det förhoppningsvis köp av imorn :)

tack mammsen!

Idag när jag skulle in och visa mamma & sune min klänning som ja ska ha ikväll så mötte jag grannen i trapphuset, han gav mej iallafall godkänt ;P haha

Nu måste jag duscha o göra mej klar, vad tiden drar iväg !!

RIP

Rest in piece Maija.
Hoppas du mår bättre där du är nu..

Annars då. klarade 2 matterester idag, superviktigt!
Imorn är det samhällsprov, tenta av halva kursen... pluggat superlänge idag, men är inte klar än..

Hoppas du blev glad.... :) om du ens förstått att de va från mej ;b

Sträckning

"hade vi levt i en annan värld så hade jag inte tvekat alls"

Idag på fysträningen sträckte jag benet när vi körde intervaller. Det var inge vidare :( men drog inte till allt för mkt så antar det bara var en lättare sträckning. Gick bra att jogga sen iaf , så de va skönt.. men blev inge mer upphopp eller intervaller det passet... :/ Sträckningen berodde inte på att jag var kall eller nått , för vi hade värmt upp och kört en massa ben innan. Men blev ju ett hårt benpass på gymmet igår, så musklerna var väl ganska svaga idag eller nått...

Imorn blir det tennis, hooppas att handleden känns bra... men ska nog gå bra :)
Ska även göra matterest imorn,
jippie

Ne nu blire sängen :) godnatt!


Hot & Cold

Blev ett tretimmarspass på gymmet idag! Såg ut som en tomat när jag var klar :P 
Har även varit ute på Iggön idag, soolat och softat :) tror solen tog bra idag känner mig lite varm!

Mitt hjärta slog nog i fyrahundratio när telefonen ringde... äntligen!!

Du sa VAD? ..


Tennis & utgång

Igår blev det först att åka o titta på damernas seriespel. Jag skulle eventuellt ha spelat dubbeln. Skulle från början ha spelat en singelmatch oxå, men uppsala lämnade W.O i en av matcherna.
Var trevligt. Mimmi, richard & micke var oxå o tittade.. Sen bestämde sig jag Mimmi o richard oss för att åka ut till sandviken o se kalle anka distriktsfinal (uttagning om vem som får representera gästrikeland i båstad)

Jag kommer själv ihåg när man var yngre och tävlade om att få spela Kalle anka cup i båstad..
Fyfan...Man kunde tänka på uttagningsmatcherna flera månader innan de skulle spelas och må så jävla illa för att man blev nervös.. fanns inga mer prestigefyllda matcher .. inte ens SM. eller matcherna när man väl var nere i båstad.
Tack och lov så lyckades jag faktiskt vinna alla gånger från att jag var 12(!?) eller nått :D

idag åkte jag, syrran o mattias ut på iggön! Bojan(mammas kompis) kom även ut dit, hon hade med sig sina 2 hundar och deras 2 valpar.. jag blev totalt kääääär i en av valparna.. så himla söt o go!!!! vill ha!!!!!! synd bara att man inte har tid :( försökte övertala pappa att köpa den , men han ville inte :(

Tillbaka till gårdagen. Blev en snabbis till sätra på grillkvällen där! Sen åkte jag, mimmi & matilda vidare till berggrenska och avslutade kvällen med goya.. Hade huur trevligt som helst :)


Besviken .



Fredagkväll

Träffade Linn & Mimmi vid 9e tiden, tog en fika på georges! Världens godaste fika tog jag ;)MM! Gick senare vidare till berggrenska där vi blev kvar ett tag. Var trevligt där med, UNDANTAG när vi blev fast bland en massa fyllon p.g.a platsbrist! :P Men sen träffa vi hansson och hans crew och de hade platser vid sej :)

När jag & Mimi skulle därifrån(Linn hade gått tidigare) så blev vi vad vi tror "förföljda" av en bekant! Inge farligt men kändes väldigt löjligt och aningen odiskret :P
Sällan ! Jag och Linn blev förföljda av en bil med hellyse i Onsdags kväll oxå.. Och det är vi säkra på eftersom vi körde runt ett extra varv i rondellen , o de gjorde dem med sen och nå fyllo sträckte ut huvudet och ropade något !

Iallfall, nu kmr en kul sak.. Mimmi kör, så hon skjutsar hem mig(den låånga vägen hem) När vi ska svänga av till mig så tappar jag nästan hakan och ropar "Stannaaaa!" ... Jimmy, en gammal kompis från kramfors gick förbi , snacka om att jag blev förvånad.. Dessutom hade jag, mimmi och Linn pratat om honom tidigare på caffét, eftersom jag förr hade tvingat på mimmi en "träff" med honom som Mimmi inte va allt för glad över :P hahah ! Snacka om "När man pratar om trollen" :)

Ska till tennishallen till 12 och titta på damernas seriematcher . jag skulle ju egentligen oxå spelat...
Mimmi kommer oxå vara där , wie, sällskap!
Ikväll är det grillfest hos henke. Ska bli kuul, ska köra nå femkamp oxå tror ja ;p sen utgång ?!:)

I do care.. men nu vet jag inte vad jag ska säga

Gym, gym, gym.... och sen åker vi till gym

Träning hit och dit vareviga dag, love it :)

Igår blev det ett rygg / axel pass med Mimmi. Skulle avsluta med ett Hårt magpass. Men vi hade missat att gymmet stängde kl 18 igår, så vi hann inte me nå mage :(
Idag däremot blev de ett grymt magpass :) blev dessutom bröst och armar... men tyvärr är min Bula på handleden inte bättre så jag kände av den när jag gjorde vissa övningar när händerna ansträngdes :(

Hmm, detdär var nonchalant, nästan taskigt...


Akon- beutiful

Goodbye my hopeless dream



I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind...

So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine
Did I make it that easy to walk right in and out of my life?

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm tryin' not to think about you
Can't you just let me be?

So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do..


Onsdagskväll

Supertrevlig kväll! Efter att ha skjutsat syrran och mattias till valbo så hämtade jag upp Linn. Vi åkte in till stan, jag hann inte ens hem och byta om så blev myströja på berggrenska .. tog en loka, sen åkte vi hem till mig och drack te.. Oj så hälsosam man kan vara :P Fast lyxade till det med mjölk(fast de har ja alltid i mitt te :P) och hunung ,mm!

ne nu ska jag sova ! nattinatti


hmm

Blev inte så lång tennisträning för mej idag, tror min handled uppskattade det..
Tillbaka hade jag ett missat samtal från syrran, ska skjutsa henne o mattias(?) till valbo när de kmr hem från uppsala. Gick med på det efter lite mutor :P För kanske ska ut ikväll oxå..  får se hur det blir! :)

hursomhelst... inne på samtalslistorna såg jag ytterligare ett missat samtal från igår som jag på nått sätt lyckas missat att ja fått ?! , nu blev det ju mer pinsamt.. även fast de var bra att få en del sagt, aja, gör väl ingen större skillnad men det sista hade jag kunnat skippa..

Vad är de för fel? Klagomålsblogg :p

Snacka om att gå fel!

Har en bula på ovansidan av handleden.. gör ont när man trycker, vet inte alls vad det är.. Ska o lira tennis kl17, så jag hoppas de inte gör ont då... Sen fick jag en glasbit i foten för ett litet tag sen, ..glasbiten kommer från ett glas med kokhett vatten som jag råkade tappa över foten för typ 2 dagar sen när jag skulle göra te... gjorde svinont men blev tack o lov inga brännmärken av de..

Dessutom klarade jag inte matteresten jag hade idag... iof hade jag inte ens tänkt göra den idag men ändå, hade varit skönt för att jag va nära, va att jag inte tröck rätt på minräknaren(bara på vissa tal, bra att jag kom ihåg hur man gjorde ibland)... är Logaritmer o sånt skit och då måste man ju använda vissa drygknappar...
Hade prov i naturkunskap sen förra året idag oxå , som ja inte gjort... de gick helt okej! ja hoppas jag får ett VG så jag får det i slutbetyg...

Och till råga på allt är mina ben och ryggen HELT totalt döda! De är skum träningverk oxå, gör mest bara ont..

Nej,  det var inte nog med det, ytterligare en sak som inte går speciellt bra för mej nu.. men de orkar jag inte ens prata om nu, pratat om de tillräckligt i skolan idag... De är tur att jag har så snälla klasskompisar ;P

end of story! peace out

fysträning

bra fysträning med tennisen idag.. Blev en massa spänsthopp och intervaller.. bra för mina redan döda ben :P fast gick ändå bra! Var dock väldigt lite folk med.. typ fem st, plus tränarna då.. Blev lite styrka på slutet oxå! Så nu är man ännu mer slut i kroppen,SKÖNT :p

Kändes som att tiden stannade när jag rörde dina händer..

åh :/


Svenska C = Avklarat

Idag hade vi sista grejen i Svenska C, nu äre bara betyget vi ska få reda på nästa vecka !! :) Jag och Linn höll en muntlig redovisning om filmen The number 23! Det gick bra förutom att vi inte fick fram nå ljud på klippen vi skulle visa så vi va tvungen att byta klassrum och datorn där inne va världsseg :P men men!

Efter skolan blev det gymmet med Mimmi, ÅH VAD JAG VA SEG! körde benpass, va/är heelt slut :p Ska troligen vara med på fysträningen på tennisen ikväll oxå, hoppas att jag är piggare i kroppen då! Fast den är ju inte så himla trolig men får äta nå man blir återhämtad av ,så kanske :)
Igår blev det också ett gympass.. Körde bröst, biceps och triceps. Gick helt okej! lite distraherad, men annars så..

Well well... nu ska jag över till mamma o se om de kommit hem än, hoppas!

Superlördag Bakissöndag

Gårdagen var kanon. Christoffer, Mimi och Jossan kom i hämta upp mej vid 9e (sällan sent;P) och då åkte vi ut till furuvik där vi satte oss ute på altanen eftersom moa och hennes kompisar hade beslagtagit vardagsrummet o vägra se melodifestivalen :Phehe! Mackan, jeppe, matte och adde var oxå där :) hade supertrevligt! Vid 12 skulle vi ta bussen till stan, blev rusch, men vi hann precis!:) Väl inne i stan åkte jag, mimi o jossan hem till mimi en sväng och killarna fortsatte till krogen. Tillslut kom även vi iväg... eller 2/3 av oss iaf, jossan blev lite trött hon ;Phaha
Blev hangloose , hade jättekul me Mimi! Va länge sen vi träffades.
Sen blev det hem och sova

Kom i säng vid 3- halv 4, och sen vakna jag halv åtta.. Då skulle jag hämta upp Lucas på iggön för att sen skjutsa honom till Uppsala! Så jäädra trött var jag! Men det gick bra! Kom hem runt 12-1 tror jag. Då blev det säängen o sova :P
Annars har ja inte gjort så mkt idag... 

jaja skjöt bara upp det lite :P hehe..

Falling in and out of love
You can never say never while you don't know it


Hårt pass

Blev nästan 2½ timme på gymmet idag igen.. Efter att ha joggat till gymmet,haha ;P Körde rygg och axlar. Sen blev det 30 minuters löpning och avslutningsvis lite chins i hissen, och midja ! riktigt bra pass idag, är helt slut!

Gick förresten riktigt bra att löpa idag.. blev förvånad över min kondition, jag brukar ju annars va sämst på att löpa ,lär ha förbättrat mej rejält :D eller så hade jag bara flyt idag , vem vet :P

Klockan sju är det tennisträning! Sen blir det film med Linn :) Ska skriva en filmkrönika till svenska C, sista uppgiften :D

Har typ inte ätit nått idag så var superhungrig när jag kom hem från gymmet, hoppades att mamma skulle ha gjort något gott :P men varken mamma eller sune var hemma, så hade de lämnat mobilerna hemma.. Så blev bara en macka och jag blev inte alls mätt på det.. Så då testade jag min DietShake som jag drack förr men som jag helt plötsligt slutade tycka om.. Men nu var den god igen så nu ska den förbrukas :D
Perfekt före eller efter träning! men går ju inte att ersätta måltider med det nu när man tränar så mkt.


Lite av varje

sån Jävla träningsverk i benen och speciellt rumpan idag!! blev hårt benpass på gymmet igår , plus 40 minuter cyckling, fast de var mest skönt att cyckla o läsa tidning men ändå :P Kändes verkligen i benen idag på tennisträningen när vi körde en övning när man skulle springa ut till sidan och slå forehand och sen tillbaka till mitten, körde den tre gånger eftersom jag tränade själv med Porath. Mjölksyra i benen :p Förövrigt så gick de bra på träningen :)

Skönaste kommentaren på svenskan igår. Vi sitter en 10 pers inne i klassrummet o "jobbar" när det kommer in en kille(elev, han ville väl jävlas lite me oss:P)
Eleven- Får man verkligen sitta med mobilerna sådär på lektionen?
Läraren- Ja, det är ju SPID3.

HAHA,så kung:D

Riktigt bra låt!

Så kan det gå

Haft lite ont i halsen idag så tänkte skippa träningen..
Slutade med 2½ timme på gymmet... :P härligt härligt!

Nu är jag superhungrig så ska in till mamma och se vad som erbjuds :)


storstädat

Nu är min lägenhet väldigt fin o städat :) hållt på flera timmar idag.. sune o mamma inspekterade den idag kl 17 :P

Va ut en sväng på iggön idag oxå.. men blåste så jädra kallt, plus att de var ganska mycket moln, så blev typ inge solning. Men va trevligt ändå:)

fastnade framför en film igår som slutade 03.40, den va riktigt bra så kunde inte sluta titta.. (A home at the end of the world, med colin farrell) så är ganska trött idag.. Är van att gå i säng tidigt jag :p

PLUGG ikväll ,blä..

Skäms ihjäl

jag brukar inte va den som tycker att saker och ting är pinsamma men nu håller jag på att skämmas ihjäl, FYFAN vad pinsamt!!! kan ändå inte låta bli att skratta.... vågar inte skriva vad som hände i bloggen... men ni som får veta kmr säkerligen få sig ett gott skratt... JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!!! haha, worst ever...!!



Annars då!? Var ute på iggön idag, o sune fixade mitt boende till båstadveckan ;P tack!!
Fick även låna mercan , va tänkt att jag skulle ut och åka lite ikväll eftersom de är crousing! Men blev ingenting av det.. kan fortfarande knappt prata,
min röst är borta..., hittelön = en valfri sång framförd av mig :)

rolig kväll

Idag blev det gym med mimmi, det gick bra,  fast blev mer och mer hes, ju längre passet gick.. och nu kan jag knappt prata :O fryser o är helt slut i kroppen oxå, tror ja kanske är på väg att bli sjuk!? hoppas jag kan undvika det....

Ikväll var det tänkt att jag skulle med mimmi och spela brännboll ett gäng i boulongern(vilket inte blev av alls eftersom vädret blev kasst mot kvällen) , och sen skulle jag med på fest hos mimmis syrra som fyller 21.. Men jag valde att stanna hemma för att minska risken för fortsatt sjukdom :P Så har haft en riktigt tråkig kväll..men men , man gör det man måste... Tittade på Sverige matchen iaf, semi-final mot canada (för er som är helt lost inom idrott).. Sverige förlorade med 3-1 och de gjorde ju faktiskt inte kvällen bättre.. :P


Nu ska jag sova, godnatt :)


Träningsdag

Först hade vi idrott i skolan.. Gick riktigt bra idag!
först frisbee, körde nån tävling som gick ut på att träffa ribban/stolpen på ett fotbollsmål på så några kast som möjligt, jag kom delad etta med Seydlitz! Kunde man inte tro ;P
Sen spelade vi fotbollsmatch! Lite grymt passningsspel vårt lag hade! Jag o gillving ska till spanska ligan nästa år har vi kommit överens om ;) Vi vann iaf med 5-2, och jag gjorde 3 mål och en assist, toppform idag ;)

Senare blev det ett pass på gymmet.. Körde först 20 minuter på nån maskin som jag aldrig kommer ihåg namnet på, men nå kondisgrej. Sen blev det benpass och mage.. Sen blev det 30 minuter på rullbandet :)
Skulle egentligen inte köra nå jogging hade jag tänkt eftersom jag haft ont i benen idag, men men :P

Nu är man helt slut i kroppen.. så de ska va!!

Romeo

I got tired of waiting wondering if you were ever coming around
My faith in you is fading
When I met you on the outskirts of town
And I said
Romeo save me I've been feeling so alone
I'll keep waiting for you, but you never come
Is this in my head, I don't know what to think.....

Denhär killen är fantastiskt bra!! Lyssnat på hans youtube-låtar hela idag och igår.. de borde ni oxå göra :) Här är en cover på taylor swifts love story


Grussäsong

Idag gjorde jag min första tennisträningen på grus för i år .. Alltid lika härligt att gå ut, älskar grussäsongen :D
Gick faktiskt helt okej att träna idag. Brukar ju ta några träningar innan man vänjer sig med underlaget, grus går ju mycket långsammare. Men de kändes bra :)

If you're gone, I go with you
If you're lost, I can not be found
If you're wrong, I can not be right
Foolish, the things we do for love


tidsfördrift...

Hur många gånger har du varit kär? Två tror jag.. sen har man väl varit lite förälskad ett antal ggr.
Favoritgodis: Chocklad eller surt, vet ingen exakt :p
Coolaste stad du har besökt: Kramfors ;) nedå, men har väl inte varit i nån superhäftig stad direkt

Action eller Skräck? Beror på.. tkr om båda!

Vill bli när du var liten: Kallade alltid mig själv för Jennifer Proffs , så proffs antar ja.. :P tennisproffs blev nog målet senare

Dagens roligaste händelse: Denhär dagen har varit alldeles roligt-lös.. Men kanske när jag gick in till mamma och sune för att äta frukost när jag förvånat möttes av en gubbe, de hade tydligen beställt städning.

Dagens tråkigaste händelse: Att min telefon varit alldeles för tyst

Dagens humör: Seg med tanke på allt plugg jag måste göra.. men ser fram emot träningen med mimmi
Vilka tv-program följer du? mjaa, lite olika men blivit dåligt med tv på senaste. Men favoriter är scrubs, 2½men, prison break, gossip girl, kyle xy

Vad gillar du mest med dig själv? Vet inte, men är glad att jag inte är trångsynt

Vad gillar du minst? Att jag låter mkt av min tid rinna ut i sanden

Vad är det roligaste du vet? Att göra spännande saker, vilket jag gör allt för sällan..

Har du något motto? Njea.. behandla alla på ett bra sätt

Hemlig hobby? Nej

Något vi inte vet om dig? Jag ska starta eget så fort jag får möjlighet... världens bästa idé tkr jag:) och ni som tror ni vet min idé kan tänka om, för jag har kommit på något nytt som bara jag vet än så länge... :)

Vad ångrar du? Jag lär mig från mina misstag och ångrar nog därför ingenting

Vad önskar du? Att jag får en chans

Vad klarar du inte dig utan? Dator, säng, mobil, vänner

Vad gör du helst en vardag? Tränar, umgås med vännerna eller är för mig själv

Vad gör du helst en lördagskväll? Just nu är det nog prioritet att träffa några kompisar och ta det lugnt, kanske gå ut och sätta sig för en drink om det är fint väder... Eller HELST gör jag en annan sak, men de säger ja inte här :)

Vad har du mest av i din garderob? Tröjor

Drömjobb? Det jobb jag kommer ha i framtiden... Annars hade jag inte tackat nej till att bli festfixare eller nått socialt o roligt jobb


Älskade gym

Ibland är det bara så fruktansvärt härligt att träna! Som idag.. dock så har jag haft ont i halsen hela dagen.. :( men ja hoppas att de bara är en dålig dagsform^^ orkar inte bli sjuk på riktigt!!

Blev en snabbshopping med mamma idag efter gymmet :D
en grymt snygg jacka som jag är supernöjd med
Ansiktstvätt
flertal bh & trosor

Nu måste jag plugga historia.. prov onsdag, suck.

all i need is a call


Lördagskvällen

Lördagskvällen tillbringades med Linn & Emma. Började i boulongern! Satt och fikade lite och mös med två filtar :) Sen skjutsade vi hem Linn- Jag och emma fortsatte kvällen med lite bilkörande till brynäs. Skulle upp på en fest där, men fastnade i bilen på parkeringen i en halvtimme..Va trevligt där oxå, ;P haha
Och Emma i the spotlight vid tennishallen.

Världens roligaste bil-händelse för några dagar sen.. Kommer inte ihåg vart vi skulle men jag & emma satt iallafall i bilen och skulle precis köra iväg... så får jag ett Nästan motorstopp så bilen hoppar till, och jag flyger in i ratten så den tutar... Skapligt mkt vi skratta... :P

Idag har det inte hänt mycket. Var på gymmet, körde kondition, ben och mage :) Riktigt nice

Tittar på gossip girl nu. Har missat hur många avsnitt som helst, såå tråkigt.. Laddade ju ner avsnitten förr, men vet inte om ja vill göra de nu för IPRED, så får börja där tv-avsnitten är.




Så det kan gå

Menade givetvis med rubriken på föregående inlägg, Toppenfredag! Man är ju lite lätt förvirrad ibland ;P

Dagen började med att jag åkte till K-rauta (ne, så heter det nog inte, men ungefär :P), mamma & Sune var redan där, de hade köpt solstolar, ett litet bord och en grill. Så jag skulle ta grillen för den fick inte plats i mercan.

Sen åkte vi till Iggön och började montera.. Gick Sådär med solstolarna. Fredrik fixade ihop de när han kom. Vi hade ju inge instruktioner :P
Grillen däremot , monterade jag och mamma ihop, gick toppenbra det ;P Var ju så förbaskat härligt väder!!!:)
Blev även lite boul med greta och beata.. Jätteroligt att jag lyckades få stryk av en 10åring.. :P

Var ju tänkt att jag skulle vara med och inviga grillen idag oxå. Men klockan blev så mycket så jag skippade det. Men jag hoppas att de går bra för mamma & Sune.. De hade en del mat att göra iordning :P


Toppenlördag!

Vaknade upp ganska sliten.. Var grymt länge sen man var ute en helkväll! Men hade jättetrevligt, tack emma o sandra för en toppenkväll!
Efter jag legat i sängen ett tag och dragit mej så gick jag över till mamma o sunes lägenhet o STEKTE. Sjukt varmt var det, härligt härligt ! Emma var även på en snabbvisit mitt i solandes, och höll på att skrämma ihjäl mig :P

Vid halv tre åkte jag, pappa och maria ner till tant grön och satte oss.. tänkte äta , jag var superhungrig! Men köket hade inte öppnat så blev lite dricka istället! Var hur trevligt som helst:) Efter någon timme där så var jag ännu mer än superhungrig(och köket var fortfarande stängt) så då lämnade jag herrskapet som då hade utökats med ytterligare två personer. Äntligen mat tänkte jag.. Men hann knappt iväg innan telefon ringde... Skulle få ännu ett snabb-besök :) Så då väntade jag lite med maten..lätt värt det ;) Efter snabb-besöket som ägde rum mitt på gatan så tänkte jag ännu en gång... Äntligen mat!! Men nejdå.. telefonen ringde igen, denhär gången var det syrran som ville ha skjuts från tågstation, hon hade varit i Uppsala och firat valborg. Klart man ställde upp! När vi sen körde igenom stan så hamna vi såklart bakom mitt tidigare besök och jag höll på att skämmas ihjäl:P

Har haft en toppendag hitills! Enda jag kunnat vara utan var några förbaskat dryga sms, blir inte riktigt klok på sånt där fjant..

förresten... Jag har ätit nu ; MMM äntligen :D


Valborg

samanfattning, mycket trevligt ! :)

godnatt!



RSS 2.0