yeaa :)

Nu är religion B klar och betygsatt! Jag & Linn gjorde vår redovisning idag om New Age(använde våra hippiebilder)! Så vi är de enda som slipper gå på nåmer religionlektioner , skönt :D
Redovisningen gick.. äh jag säger ingenting, de som var där vet ;P men fick MVG(?!) och slutbetyg MVG, woohoo :)


Nu ska jag snart till gymmet! :)


Grillfest i furuvik ikväll! antar vi börjar upp kvällen där :) Sen blire mkt möjligt stan, visar sig, inget spikat , bäst så ^^ ;P


Poison

Idag blev det först skolan.. fixade klart powerpointen till vår redovisning imorn! Blev bra :P
Sen hade vi matte... usch usch usch, fattar inte hur jag ska klara provet, fattar ingenting och har så jävla mycket annat plugg nu, skitdrygt!

Senare på eftermiddagen blev det iallafall gymmet, var extra kul idag :)
Hade inställd tennisträning...Nästa vecka börjar utomhussäsongen!! :D wohooo!


I wanna love you but I better not touch
I wanna hold you but my senses tell me to stop
I wanna kiss you but I want it too much
I wanna taste you but your lips are venemous poison!!


Hippies

Ikväll blev det att knäppa lite bilder till min och Linns new age redovisning som vi ska ha på torsdag ;) haha








linn sjögren

"Jag tror absolut jag har chans att nå WTA- touren"
 


Av Jennifer




Linn Sjögren flyttar om fyra månader till USA för att spela tennis



Linn Sjögren kommer svettig uppför trapporna för att ta sig an min intervju. Hon har precis avslutat ett två timmar långt och hårt träningspass på en av de sju tennisbanorna, som finns på Gävle tennisklubbs inomhushall. 
-
  Då kör vi! Säger Linn och ser ut att vara redo att berätta om sin karriär.


Linn Sjögren kan vi under dagtid hitta
, förutom när hon är på tennishallen, på borgarskolan där hon går sista året på SPID- programmet. När man går SPID- programmet får man under tisdag och onsdag förmiddag träna sin valda idrott och det var därför Linn valde att gå just SPID.

-          Jag vill maximera mina tennistimmar i veckan och skolan ger mig möjlighet till extraträning under skoltid, det är toppen! säger Linn glatt och tar en klunk vatten ur flaskan hon tagit med sig från träningen.


Linn har spelat tennis sen hon var sju år
och har alltid älskat sporten. Det var dock när Linn var 13 år som hon verkligen insåg att tennis var den idrott hon ville satsa och skapa en karriär inom. Då slutade hon med fotboll, som hon tidigare spelat. Hon menar att tennis lika mycket är en livsstil som en sport.

-       Ska man bli framgångsrik i tennis måste man satsa fullhjärtat. Fritid och vänner är något som tyvärr alltid måste komma i andrahand då det krävs att man tränar tennis ungefär 15-20 timmar i veckan. Utöver det måste man köra fysträning för att förebygga skador och liknande, tillägger hon efter ha släppt blicken från en av tennisbanorna där det precis spelats en bra boll.


Under det senaste året har det tävlingsmässigt gått väldigt bra för Linn.
För varje tävling man spelar får man poäng som ska visa vilken rankingplats man har i Sverige. Linn har under endast ett år stigit från att rankingmässigt i sin egen ålder vara topp 30 i Sverige, till att ligga topp 20. Hon åker ofta flera gånger i månaden runt i hela Sverige på tävlingar och tycker inte alls att resorna är ett problem. Hon tycker det är en belöning att hon har chansen att resa runt i Sverige, spela sin favoritsport och träffa alla tenniskompisar från andra städer. Hade det inte varit för resekostnaderna, som man själv måste stå för, så hade Linn gärna tävlat ännu mer.


I augusti kommer Linn att flytta till USA för att gå tenniscollage.
Hon har under det senaste året jobbat väldigt hårt med att skicka ut ansökningar om stipendium till olika skolor och göra obligatoriska tester för att få resa till USA. Linn lyckades komma in på en toppskola i staden Indiana. Hon kommer få en utbildning, mat, tennisträning och boende helt gratis under fyra år.

-          Det är helt otroligt att just jag fått denhär chansen och om jag håller mig skadefri tror jag absolut att jag kommer ha chans att nå WTA- touren. Coacherna på skolan är väldigt professionella och det enda som kan stoppa mig från att bli bäst är jag själv. säger Linn vars självförtroende med all befogenhet ligger på topp.


Jag har under min 30 minuter långa intervju märkt att Linn är en ambitiös tjej
med hårda krav på sig själv som hon lyckats leva upp till och det är något man kan beundra henne för. Trots hennes hårda satsning på tennis så har hon lyckats bra i skolan och kommer gå ut med toppbetyg där MVG täcker det mesta av pappret.

-         Konkurrensen är oerhört stor inom tennis och jag har därför lagt ner mycket energi på skolan så att jag, om min tenniskarriär mot förmodan inte går som planerat, har en trygg och säker utbildning. Min framtid känns ganska säkrad men mitt mål är först och främst att försörja mig på tennisinkomster och spela på WTA- touren. Nu måste jag hem och äta! Avslutar Linn medan hon sträcker sig efter sin tennisväska som kommer följa henne i många år till.


PS: intervjuven är påhittad till ett skolarbete , även om de mesta stämmer ;P
La ut den här för Linn ville se :b


Båstad

förresten blir det Båstad för mig i sommar !! :D

Jobbar under Catella Swedish Open, herrtävlingen! Ska bli riktigt roligt :)
Får dock ingen lön.. Får kläder, skor, matchbiljetter, och sen får vi inbjudan till aktiviteter på kvällarna, och givetvis får man träffa grymt me folk! :D Dessutom är jag ju läktarvärd så kommer ha full koll på alla matcher och åskådare! Blir säkerligen en rolig upplevelse!:)
Ska bara fixa boende sen äre klart , tackade ja idag :D woho


Köpte förresten en balklänning idag! Hittade en helt outstandning klänning som Tyvärr inte fanns i rätt storlek :( 
Men den vi köpte var oxå fin :) Svårt att säga att den var superfin när jag blev helt såld i den första.. men men, man kan väl inte alltid ligga på topp..

Glad och lättad

Mitt samtal jag pratat om sen i fredags blev äntligen av idag...
Känner mig riktigt glad och lättad.. även om det var en väldigt hemsk sak som hänt :( men det är en annan historia... gällande min historia så var det nog det bästa som just hände!


Morgondagens stora händelse
JENKA & LINN GOES HIPPIES ;P haha


Helgen

Haft ganska fullt schema hela helgen, fast ändå bara slapp, så himla skönt!

I fredags var det som skrivet Kubb som gällde med Emma,thomas,wille,micha och ilja. Mitt lag vann givetvis ;) Sen åkte vi hem till micha där det blev att titta på massa roliga youtube-filmer! De andra drack litegrann med skulle komma mer folk senare och festa! Men jag körde så blev nyktert och ganska tidig kväll för mig!

I Lördags vaknade jag ovanligt tidigt.. På senaste har jag vaknat runt 9e varje dag , men då vaknade jag redan halv 8 och var pigg. Så då åkte jag ut till iggön där jag låg och pressade i solen , hääärligt! Sen tvättade jag även toyotan så den blev skimrande ren! 
Vid halv tre möttes vi upp ett gäng på 10-12 pers i boulongern för att spela brännboll.. hittade dock ingen bra plan , så det slutade med att vi smög in på strömvallens lilla plan och spelade där.... tills vi blev utslängda... :P Men vi hann spela över en timme iaf så de räckte gott o väl :)

På kvällen blev det berggrenska en sväng med Mimmi, Linn, Matilda och Sandra.. Första gången jag träffar Mimmi på över 5 månader, sjuukt! Men så grymt att hon är hemma igen nu :) Kvällen var väldigt trevlig! Och jag var nykter .. igen :p Sandra undrade vad som hänt eftersom jag blivit så lugnt, hon är inte den första som frågat över det.. :p

Idag har jag varit ute på iggön igen: Tänkte sola men var lite för kallt så de blev inte så långvarit.. blev korvsoppa istället, mums :) ska iväg och jobba på tennishallen mellan 15-20!



KUBB








IGGÖN






BRÄNNBOLL







Sommar & Sol

Så mycket bättre väder än såhär blir det inte i April månad.. Underbart!

Hade nå sorts prov idag på företagsekonomin.. För att klara det var man tvungen att klara 20 uppgifter.. I RAD!! i början fatta jag Noll och klarade max typ fem uppgifter utan att göra något fel och därmed blev tvungen att börja om.. Men sen släppte det bara och jag klarade de, sköönt, de som inte klara det måste göra det nästa vecka..Efter skolan gick jag och Linn en sväng på stan

Ska iväg till boulongern vid sju-tiden.. Då blire kubb :) och sen får vi se hur kvällen fortsätter!
Någonting jag vet är iaf att min mobil kommer vara nära till hands utifall mitt lovade samtal kommer..


Konstigt

Fick ett samtal imorse som på många olika sätt var skumt... Samtalet i sig var inte så konstigt, det var snarare att jag faktiskt fick samtalet som va lite konstigt... Ska bli intressant att se vad som sägs imorgon, just nu är det ingen idé att gå och fundera över det... kan ju inte bli sämre även om de inte blir "bättre" :p

Fick förresten lite grejer av mamma idag :) 
Bok, Läppstifts djungel(lipstick djungle) av Candance Bushnell
Ansiktskräm, Biotherm Aquasource non stop, dry skin.. enda är att jag faktiskt inte är torr i ansiktet vad jag vet, men får hoppas den fungerar bra ändå! Lite torr kanske jag är ibland?
och nytvättade lakan....... i ett paket :P antar de kmr från kemtvätten

Sen har mamma o sune köpt en sodastream! Jag har ju en Wassermax(typ samma sak) men den fungerar inge bra, grr.. så nu ska jag börja använda deras, älskar kolsyrat vatten !!:)

Satt ute typ en timme i solen idag... så otrooligt skönt väder, lovely!

Bal 2009

Idag köpte vi balbiljetter! Och med "vi" så menas det Jag & Linn (och resten av skolan ioförsej). Blir nog så att de flesta går själva! Personligen hade jag tyckt de skulle varit kul att gå med en kille, eller inte bara "en kille" , men någon speciell.. fast nu äre ju dåligt me sånt, men ska bli riktigt kul iallafall :)
Lördag den 30 maj är det! då ska man försöka va i toppform ;P Så man kan jämföra sig med syrrans studentfoton för 2 år sen, som va superfina!
Undrar vad jag kommer ha för klänning :)


Romel, kristin, janina & benjamin på syrrans bal


Hemligheter

Usch för Matte C! Massa krångel och konstiga påhitt!

tennisträningen gick okej, forehand fungerar fortfarande inte sen tävlingen i söderhamn.. KOM TILLBAKA , saknar min slangbella :( Gymmet gick däremot bara bra, givetvis extra roligt när man får hjälp när man är i nöd... ;b

Hur kunde du "veta" de du "visste"?  :O Mig gör det egentligen ingenting, men vet nån som säkert skulle ha lite invändningar, visar sig för nu vet du med! Har du inte lärt dig att det som göms i snö kommer upp i tö!?
Förr eller senare smälter snön.. men nu gör det ändå ingen nytta så borde kanske plocka fram en snömaskin för "allas bästa" !?


Gamla tider

Riktigt skön skoldag !:)
Börjat med lunch i skolan med Linn och marcus.. Sen gick vi vidare till kaffeterian där marcus bjöd på kaffe och servering ;) Sen "började" svenskan... inte! Vi hade tydligen ingen svenska idag! Nästa lektion skulle inte börja förän 2½ timme så jag och Linn gick till Nika och fick uppgiften för lektionen så vi kunde gå hem :) riktigt nice.
Fick sista uppgiften för filosofin, skriver jag MVG på den så blir mitt slutbetyg mvg, hoppas!!

Tittade igenom lite gamla fotografier idag , alltid roligt.. Mitt bland alla familjefotografier dök en bild på Emma och två andra upp, jag höll på att DÖ av skratt, kan tyvärr inte lägga upp den med risk att bli anmäld eller nerslagen av emma :ohaha ! Har några bilder på mobilen, knäppte kort på korten :p

Mimmi kommer hem från Frankrike i veckan !!! :D :D hon har varit där i ett halvår!

hansson gör iordning kaffet


Kusin, syrran och jag inne i tältet :P


3 generationer, Pappa, bror och brorson!


Invigning Kalle Anka cup,, centercourt i båstad :)


Heikki, jag & Mimmi, examen 9an :P
 
Mamma och jag


daddy's gone?

oh oh, how you are my hero
oh oh, how you're never here though
Remember times when you put me on your shoulders
How I wish it was forever you would hold us
Right now I'm too young to know
How in the future it will affect me when you go
Daddy's gone


Drama, drama.. och mer DRAMA

vad har inte hänt?

Helt sjukt, förstår nog inte riktigt förän det sker... tänk om du bara försvinner?

Snart kommer mamma hem... Då ska jag visa henne min affärsplan, eller iaf prata lite om affärsidén jag har..
Slutar ju skolan snart och det börjar bli dags att ta tag i framtiden! :)
Sen drar jag till gymmet och kör ett pass.

hörs allihopa!


Lilla kramfors

Idag var det premiär för Söndags party med Filip och Fredrik! skumtittade lite.. var roligt, som väntat :)
Och när två killar slog sönder en bil så var det tydligen Kramfors-beteende ! hahaha ! så sant , så sant!
Finns många rastlösa Kramforsbor som tycker sånt är roligt , men kramfors har sina bra sidor oxå :)

förövrigt har kvällen varit lugn .. Mamma var extra snäll idag och frågade mig om jag ville låna hennes bankkort och åka och köpa någonting gott.
Först var jag inte speciellt sugen på det men jag ångrade mig ganska snabbt :D så jag åkte o köpte te, honung, mjölk, glass och värmmat!
Mmm , milk and tea and honey ;) Fast hade egentligen hellre haft annan Honey ! men som Sune sa, "Det kommer fler chanser" och det kanske det gör..

Här kmr lite bilder från Kramfors :)

Vandring i Skuleberget med alla HIL:are (hälsa, idrott, ledarskap)


Här har vi hela tjejgänget samlande i hångelhörnan på en klassisk Sandö-fest :D
Jag, Monkan, Hanna, Anna, Fia, Jonna och gävles egna Mimmi ;)



Jag och min sambo som jag bodde med på tennisgymnasiet :D
Bilden är tagen innan första festen i kramfors, fyfaaan vilket drag det var!!


Tiias, min f.d kramforshunk ;P


HIL1... Min klass första skolfotot ;p


Fest hon Anna, grymt me drag den kvällen med.. hemmafester i kramfors är inte att leka med ;)


Hanna och jag i skidbacken för lite slalom :)

Jag som brunett, TÖNT skrivet i handen :p haha



Håll för öronen.. Ska sägas "Min mamma säger att tjocka barn inte kan le, men det kan dom visst , wiiee"
Helt sjuukt dåligt men fan vad vi skratta åt oss själva!


Värdelöst

Mamma ringde och "väckte" mig närmare 10.. En stund senare åkte jag ut till iggön för vädret såg ju helt fanktastiskt ut så jag tänkte åka dit och sola! Väl på iggön höll jag på att frysa ihjäl och efter ungefär 10 minuter bestämde jag mig för att åka hem igen.. Så det var ju en ganska värdelös utflykt :b

Sen dess har jag inte gjort någonting alls! Ätit och tittat på tv.
Orkar nog inte träna idag, behöver nog en vilodag från styrkan.
Fast man vet ju aldrig, jag har riktigt långtråkigt nu. men är trött oxå.. we'll see!


Ännu en lugn kväll

ja... egentligen är man tråkig som inte hittar på något, nu när det är så fint väder o allt.. men är trots allt inte speciellt varmt. Och jag är helt otaggad, så sängen ser lockande ut, hoppas de är nå bra på tvn!

Solat + tränat har varit min dag.. Och troligen kmr morgondagen se likadan ut. Är det soligt åker jag nog ut till Iggön :) När stänger Korpen (gym) på söndagar, nån som ha koll?

Jag kom på en sak... det är sjukt att jag inte tänkt på det tidigare, it makes so much sence! Lika komiskt som tragiskt, haha!

Grym låt med Katy Perry! Ett extra plus att kyle från "Kyle XY"(en serie, hur bra som helst) är med i videon ;P

the look

Idag vaknade jag runt 9e som vanligt senaste tiden.. Inte överdrivet konstigt med tanke på att jag gick och la mig innan 21 igår :O Var trött så jag somnade direkt, men sen vaknade jag runt 22 och då var jag inge trött längre... Så blev lite klädprovning efter jag insett att jag inte skulle somna om, kom väl i säng vid 1-tiden!
Mamma, vi måste införskaffa nå sommarkläder till mig, inte mkt som passar nu!! :/ :)

När jag vaknade så blev det en macka med gurka, och te till frukost och sen iväg till gymmet där jag körde ett Benpass. Sen hem igen, blev ytterligare 2 gurkmackor och ännu mer te, dubbelfrukost :) Sen blev det sooola, nu är man rätt brun, härligt :)

Jag ska nog iväg till gymmet en gång till strax... har inte så mkt att göra nu känns de som!

helt död

Är helt död i överkroppen nu! Körde ett stenhårt bröst/arm-pass med Jari igår! När vi skulle avsluta med Dips, efter att ha kört triceps, så kom jag inte ens ner innan mina armar bara la av, var helt slutpumpad, känns idag!
Idag körde jag Rygg/axlar! Kände att de skulle bli riktigt skönt att bara fokusera på träningen nån timme, men så blev ju givetvis inte fallet! Men träningen gick väldigt bra trots allt, körde på hårt! och på något sjukt vänster så kändes det faktiskt bra ändå :)

jahapp. vad händer ikväll då?
Träffade på Emma igår, hon skulle tydligen ut idag efter de varit på någon konsert, kanske man hakar på där.. får se vad man känner för!

take your space and take your reasons


Vad har jag gjort... :(

"Dethär är min sista chans, tittar in i dina ögon med en klump i min hals
Känner att det är dags att berätta allt, det kanske är dumt.. det kanske är dumt
Men jag vill ändå försöka för du är allt jag drömt om
Jag har så mycket känslor, förlåt om jag gömt dom
Det kan bli fel men jag vet att jag måste..."

what i've done?



Dagen

haha, jaa jag brukar ju inte tycka om att bli våldgästad utan ska jag ha besök ska de vara planerat :P men när det var Linn så var de okej ;) blev faktiskt en trevlig dag! Efter Linn hämtat ut sitt pass på polisen gick vi till skolan där det blev en lång lunch.. och sen var det bara att vänta på att lektionen skulle börja!

När lektionen börjat höll man på att skratta ihjäl sig , som vanligt när man har Nika :P
Hon gav oss ett val i början av lektionen.. Vi har den här lektionen mellan antingen
13.10- 14.30
ELLER
13.10- 13.30
hahah... hon e så skön :P fick även veta vad vi fått på Svenska/religion arbetet.. jag fick VG++/MVG-

Sen var ju klassens stolthet, markström, i skolan idag... Var nog första gången... i år :P han försökte övertala Ann om få ta studenten, undrar om han lyckades? Men han e ändå välkommen på flaket och de är ju faktiskt de som är de viktiga ;) haha!


Nu ska jag iväg och gymma med jari :)


      Väntar på lektionstart.. Linn arg för att vi inte fick börja tidigare och sanna ringer till styrelsen och klagar;)
     


Linnbesök

Halv 10 kom Linn på besök här :) Linn har testat lite kläder, o sen hare bara blivit slapp och musik, skönt!
ska iväg till skolan o käka vid 12. Och innan det ska vi till polisstation och hämta Linns pass.

Back to social ;)

Grattis Olivia

Grattis till mig själv som faktiskt har namnsdag idag :) Olivia heter jag i mellannamn.

Skolstart

Idag började skolan igen! var inte en överdrivet jobbig dag.. blev mestadels jenka&linn snack,är mycket nu :P
ja... vi får ta en B&J kväll snart! ikväll var jag dock tvungen att dissa linn för egna aktiviteter , sorry gumman ;)

hade tennisträning idag.. Gick inge vidare och ÄNDÅ spelade jag nu 20 gånger bättre än på helgens matcher, illa :P
Portath trodde att jag, tessan och Elin hade pratat ihop oss om dagens outfit.. alla såg i princip likadana ut ;)

Inte mkt mer nu , hörs sen :)

Vårsolen

Vårsolen är den starkaste solen!
Kan ju vara både bra och dåligt.. Det dåliga är ju att den är farligare än vanligt. Det bra är att man får mer färg än vanligt :P Blev faktiskt ganska brun idag, satt ute typ 10-13 , va superhärligt :) And it's all real, nu är brun utan solen borta:)

har inte pluggat något på projektarbetet än idag.. Har pluggat historia istället eftersom jag suttit ute.
Men nu ska jag skriva klart det :)


Chris Brown - Glow in the dark

Nu äre inte mycket kvar

Nu är det inte mycket kvar att göra på projektarbetet, wooho :) ska skriva klart sista imorgon! Sen på kvällen så ska jag o Linn fira att de är över :D Har pluggat hur mkt som helst idag..

träffade även coachen idag:.. syrran ska ju inte förlänga sitt gymkort(LATMASK) eftersom hon är så mkt i uppsala säger hon. Så på torsdag och kanske onsdag(beroende på om jag har innebandy) så blire gym me jari o kanske rasmus! bra det, tkr inte om att gymma själv! men ska lyckas komma i skaplig form till beachen, de har ja bestämt och ja är förhoppningsvis på god väg med tanke på min ökning i träning :)

Hann även med en film på 4an, van veeteren: moreno och tystnaden, den va riktigt bra! Är som beck/wallander, för er som inte hört talas om de... de hade faktiskt inte jag.. Men var som sagt bra :)
och jag trodde att jag va bra på att göra te? :O

Nee, nu ska jag snart sova så man hinner med allting imorn!

linn skrev en jävligt smart sak till mig idag!
"verkligheten då?"


För mycket te?

Jag har fått lite klagomål på att det skulle vara dåligt att dricka så mycket te som jag gjort på senaste (druckit säkert 4-8 koppar om dagen de senaste 3-4 dagarna)
Men läs och lär http://www.improveme.se/magazine/2644.

"Drick så många koppar du behagar" ;) gäller dock inte grönt te verkar de som!

förresten är te vätskeutdrivande så dricker man mycket får man räkna me många toabesök :P


Projektarbete

Nu skriver jag på projektarbetet för fullt!

Jag gjorde mitt projektarbete tillsammans med Linn! Vi tränade i ett par tjejer i ungefär tre månader. Under första träningen gjorde vi ett tennistest, ITN-test, på tjejerna. På sista träningen gjorde vi ett likadant. Vårat mål var att förbättra deras tennis och detta skulle bevisas genom testet vi gjorde. Linn har papprena med statistiken men minns jag rätt så förbättrade vi deras tennis med ungefär 100 procent, lite grymma eller? ;)


back 2 work


Karlar

Pappa tror att han kan undanhålla saker för mig och Janina, ACK så fel han har :P Var nyss hos janina och lämnade hennes påskägg, och då fick man lite skvaller om pappa.. och när jag är påväg hem så får man bevis rakt upp och ned, hahah, jag visste det!

Gällande den "spännande responsen" jag pratade om igår... kan säga såhär ... det gick inte lång tid efter det jag vaknat tills det började tjuta "I swear it's youuuu, i swear it's youuuu....."., fast sen vare inte så mycket mer med det och de var inte speciellt spännande :P

Blir förresten inge söderhamn idag! Varit ute i solen halva dagen istället.. pluggat och druckit te ;)
Jobbat lite på brännan... lär göras, för nu äre slut på Brun utan sol, nu ska riktiga brännan fram!

fantastisk somrig idag !

Vilken kväll

En perfekt kväll för oss te-älskare som insett att det finns roligare saker att göra än att ränna på krogen

Hade typ bestämt att jag skulle träffa Linn ikväll. Men när allting närmade sig låg jag helt slut och trött i sängen.. så jag var nästan nära att banga denhär kvällen för lite sömn! Men lyckades ta mitt förnuft till fånga och Linn kom till mig vid 21-tiden... efter det blev det mer prat än någon av er skulle klara av... och mer te än vad någon av er skulle klara av ;)

Blev nog lite trötta i slutet vilket kunde märkas genom vårat ständiga fnitter... och när jag till synes blir överlycklig av att jag får en sked av linn som ska ner i diskmaskin så var man nära att vika sig dubbel :P
Vi kom även fram till att de var bra att både jag o linn är så smarta och att de är därför vi kan prata nonstop hur länge som helst om intressanta saker! ;p

Skickade även iväg ett ganska intressant sms/mms under te-kvällen , ska bli spännande att se om man får någon respons, ikväll vare ju ganska dött! , oväntat? :P


Nu ska jag sova, får se om man åker till söderhamn med linn imorn och tittar på tjejmatcherna o pimpims match !?
Godnatt


skitsamma

Har inte så mycket att säga om dagens match! Spelade fruktansvärt dåligt... tror faktiskt det var min sämsta match i hela mitt liv...  komiskt hur man kan gå från en hyffsad tennisspelare till totalt värdelös!
PimPim spelar ju oxå dendär tävlingen... Han har match nu kl 18.. Hade varit kul att stanna o titta på den, men de blev inte av..

Linn och mamma följde med o titta idag! Mamma stannade kvar på iggön o när jag och Linn skulle vidare hemåt så gjort vi (hon) en väldigt oväntad sak, riktigt bra o strongt gjort :)


Linn&Richard myser på hallen                    

Jag, hemma innan avång

Jag servar... och slår inte axeln ur led även om de ser ut som så :P

Jag måste tillägga

Nu när jag fått känna på tennisens glöd igen så måste jag erkänna att jag saknar det... är så speciellt när man är ute på tennisbanan på match och man känner hur adrenalinet pumpar.. jag hade glömt bort hur det kändes! Oavsett om man vinner eller förlorar är det speciellt, man känner verkligen att man lever när det är match...det är härligt! det är en passion..

Det tråkiga är att det egentligen inte ens var mitt val att sluta med tennisen.....


jaja, det förflutna går inte att ändra och även om jag vet att jag missat mycket som slutade med tennisen så vet jag också att jag skulle missat mycket om jag inte slutat .


Lucky loser?

Lucky loser.... vilken prestation !!

Är så fruktansvärt besviken på mig själv ! Spelade kvalfinal idag... Ledde med 5-2 i första set... Jag spelade dåligt men hon var ju så talanglös att det ändå verkade gå vägen ändå, det såg ljust ut för en vinst... Men då gör det sig påmint att jag inte tävlat på nästan 3 år.. Allting i huvet bara snurra och jag blev riktigt svag mentalt... och vad händer när huvet inte är med när man spelar tennis? inte fan har man nå lagkamreter man kan förlita sig på iallafall.. Ne allt går åt helvete. Efter att ha en ledning med 5-2 går allting utför och jag förlorar matchen med 7-6, 6-3... Jag skäms och jag är besviken. Hade jag spelat hälften så bra som jag brukar så hade hon inte haft en suck!

Efter matchen drar jag direkt från tennishallen.. ringer mamma och är totalt förstörd över förlusten... Förstår egentligen inte varför, det är bara tennis ... Hon tränar säkert runt 15 timmar i veckan.. jag tränar 1½.. Hon tävlar regelbundet.. jag har inte tävlat på 3 år.. Varför sätter jag då en sån jävla press att jag måste vinna matchen?
joo , nu var det ju för att jag vet att jag i vanliga fall är en bättre tennisspelare... men när jag sätter en sån press på att jag måste vinna så går det åt helvete, speciellt nu när jag inte är mentalt stark när de gäller tennismatcher..
Hade jag mött en tennisspelare som jag vet är en toppspelare som SKA vinna över mig... det är sånna matcher jag vill spela nu.. då kan jag troligen spela som på träning och se allting på ett bättre sätt och inte spika fast mig på resultatet!

Men tillbaka till Lucky looser.... That's me! Jag får spela huvudtävlingen som lucky looser.. imorgon möter jag Andraseedade i huvudtävlingen. Hon som vunnit mest vintertourer i år!
woho, no pressure! Imorgon ska jag bara gå in och ha roligt och göra en bra match!!

Vill du knäcka mig äre bara en sak att göra..... spöa mig i tennis :P

16 år, final Gefle Open

(jag vet jag är skitsnygg på bilden) ;)
o den var över ett halft blad i gefle dagblad, stora versionen, kul :P

Matchen

Man ska passa sig för att underskatta sina motståndare... men man ska inte överskatta dom heller!
Min motståndare idag var iallafall dålig, missade typ varannan boll. Så det var skönt eftersom jag var hur nervös som helst och kunde därför inte kunde prestera mitt bästa! Men samtidigt kändes det som att jag hade mina slag så jag vet jag kommer spela bättre i förhoppningsvis redan nästa match. Jag vann med 6-2,6-3
Imorgon kl10 spelar jag kvalfinal så nu blire snart sängen :)

Mamma var med och tittade på matchen idag, sen åkte vi till iggön där sune hade gjort en supergod hamburgare o potatis! Sen fick jag ett påskägg med jättefina saker, morgonrock,tofflor, scrubtvål o scrubhandske! Får dessutom låna Mercan imorn till Söderhamn, Hur skönt som helst :D

Nu är det tennis

Nu ska jag om någon timme iväg till Söderhamn och spela första matchen i kvalet..
Vad vet jag om min motståndare? Jag vet att hon är från Umeå och att hon kommer förlora mot mig idag
Det känns bra för jag vet att jag kommer vara nöjd när jag sitter i bilen påväg hem... Inte enbart för att jag vann matchen, utan även för att jag vann den med så bra siffror!

VM i Frankrike 4 år sen

Samsung touchwiz SGH-F480

Fick min mobil idag, woho :D
Kommer ha ett nytt tillfälligt nr fram till den 16 April ! Alltså i ungefär en vecka...
Sen får jag tillbaka mitt gamla... Fråga om ni vill ha det tillfälliga som jag har närmaste veckan :)

förresten kan ni ringa/skriva till vanliga nummret nu oxå.. skillnaden är bara att de kommer till gamla mobilen då, så får väl bära med mig båda i en vecka nu ! ciaoo


Open up and walk away

Idag har jag (Okej då...mamma) signat in mig i Vintertouren i Söderhamn, tennistävling! Lottningen kommer att komma under dagen och troligtvis blir det så att jag har match imorgon :) ska bli kul att lira! fast hade varit roligare om man fått spela huvudtävlingen direkt, nu kommer jag säkerligen få kvala eftersom jag inte har tävlat på typ 3 år och inte har så mycket ranking, tennispoäng..

Ska hämta ut ett paket på posten nu.... undrar vad det kan vara, kanske min mobil? ;D hoppas!

Sen blire gymmet för ett bröst och arm pass! Och ikväll blire nog bara lugna puckar hemma, om jag har tidig match imorn... Lär förresten plugga, måste göra klart Projektarbetet under lovet , det ska vara inne nästa Tisdag. Tur att jag o linn har varit så duktiga me att träna tjejerna :D

Det var inte var enkelt! Men de var tvunget att göras nu, för bådas bästa, om inte ännu mer för ditt.

stängda vägar, nya vägar!

En tisdag on the påsklov

Hämtade upp Linn halv 7 från gymmet, drog ner till waynes café där Linn åt en sallad och jag drack en espresso,... och på det så blev de en jävla massa prat! Hur trevligt som helst, as usual :) <3
Sen blev det film ,slumdog millionaire, den var bra men hängde inte alltid med till 100% :P Kvällen kan sammanfattas som väldigt bra och nu är jag Väldigt trött så blir nog sängen om inte allt för länge , godnatt :)


Sömnlös

Kan inte sova, inte trött .. har ganska mkt att tänka på just nu! Tog dessutom ett långt bad för någon timme sen, gjorde ju inte saken bättre.. Visst, det var hur härligt som helst, släckte ner o tände ljus, blev riktigt trött när jag låg där.. Men sen när man tillslut orkat sig upp så blev man ju pigg igen :P Tkr dessutom inte om att somna när håret är alltför blött.

Blev tipsad om denhär låten ikväll. Milow (artisten) verkar hur grym som helst! Topp tre av de jag lyssnat på hitills är den nedanför (Aye technology), You don't know och Landslide , helt klart värda att lyssna på!


Hårdträning

Blev hårt ryggpass på gymmet idag!
Först kondition i 20 minuter, orka inte längre eftersom jag hade heltom mage (förutom massa te).. Sen började jag köra rygg/axlar, och när jag nästan var klar så kom Jari dit.. Då körde jag ytterligare några ryggövningar med honom :) Var helt stuumm i ryggen i slutet, fyfan :P men de vare värt!

Efter gymmet var jag superhunrig så har varit på Brynäsgrillen och köpt en Kebabsallad som jag äter nu, mums :)

Längtar

Längtar tills jag får min mobil!!!
Beställde äntligen efter en förra torsdagen(Som jag glömt att skriva) Blev en grå, men rosa är nog snyggare kom jag fram till sen, fast sån har ju Mimi :P men men,grått blir bra ;)
Nu blire gymmet för ett kondition och rygg/axlar pass!


Myskväll

Varit en väldigt trevlig kväll! Var först och åt mat på brända bocken med linn o emma, blev en Soulfoodtallrik för mig.. var lite gott o blandat på den:) och en rosa cider till de... som Linn sa "Jenka dricker med ögonen" . den såg ju så fantastisk god ut ;p Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, tillslut kom vi fram till att vi skulle hyra en film o köpa godis.. så blev det! Gick hem till Emma och tittade på filmen som var helt värdelös.. men de va trevligt ändå :)

Nu blire nog sängen... hoppas vädret är lika bra imorn som idag!!

It's a wonderful world

Sjukt härligt väder idag! Sol, värme och mera sol , mmmm ,sommarkänslor :) Ikväll blire ut och äta och ta någon god drink med Linn o emma på något trevligt ställe! Linn har äntligen bestämt vilken skola hon ska till i USA, så det måste ju firas :D Blev till Indiana! Sen måste vi även fira våren och början på påsklovet
Ses i solskenet


This is Pain

Har ont överallt nu känns de som
Träningsverk i ben o rumpa (och de kommer dessutom bli ännu värre tills imorn)
Träningsverk i magen, revbenen, armarna, axlar o rygg
En trolig sträckning i nacken sen Linns kast på judon igår :P
Skavsår på båda fötterna

Handikappad!!

Tur att det är påsklov nudå :D 
Blir nog en lugn start på lovet med en välbehövd filmkväll... men först, ett välbehövt bad :)

Judo & Benpass

Körde Judo i skolan idag, var riktigt kul :D fick kasta varann, brottas o sånt! Antar det kommer dyka upp några bilder på facebook i våran SPID3 grupp, eftersom lööke sprang omkring med mobilen halva lektionen :P

Sen har jag kört ett benpass på gymmet.. träffade på Jari och Rasmus där, de skulle oxå köra ben så då hoppade jag på med dom.. va kul o bra träning idag! helt skakis i benen efteråt


Lördagen

Här är några bilder från syrran i Lördags.
     
Jag & kattis                     Janina goes crazy
    
Syrran&Jag              Vi igen, löljar oss


Grattis grabbar

Brynäs J20 tog SM-guld idag :D Grattis!!
Kommer nog va bra stämning på Judon imorn då, med tanke på att halva brynäslaget går i min klass! Fast känns som att de kanske skippar idrotten imorn?:p
Tidig Fredagsfest annars ;) (Vi har alltid "Fredagsfest" på fredagar vilket är lika med röj och sång i klassrummet tills läraren kmr och lite efter det)


Själv så blev det inge mer träning än tennis! Gick toppen idag så de va kul :P


RSS 2.0