don't drug and drive

Jobbat grymt mkt denhär veckan .. Nattjobb plus dagjobb. När jag haft tid "över" så har jag antingen spelat tennis, ätit, eller sovit. Men nu så är det lördag och en "Day off" :) nästan... Kvar över 8 imorse så hämtade agneta o tjejerna upp mej, så drog vi till sthlm för seriespel i tennis. Vi förlora med 3-1 i matcher. Är tillbaka i gävle nu. skulle egentligen iväg o spela bowling med mina kära vänner och min brorson lucas. Men bowlinghallen hade stängt..

Så undra vad vi ska hitta på nudå?

Förra veckan på jobbet så blev man vittne till en dödsolycka .. tragiskt.......

hej o svejs, blev en kort uppdatering iaf :)



Helg helg helg

Blev tidig helg nu eftersom de är röd dag , skönt att ha en day off, varit mkt på jobbet i veckan, full fart hela dagen igår... blev även besviken över att jag inte kommer följa med ut på Riks80 på söndag, men de är ju som det är när man jobbar för AB. O de är väl lugnt med tycker de kunde sagt till om det tidigare... helst för typ en månad sen när vi började förbereda, hade ju inte varit svårt att räkna ut hur mycket folk som behövdes redan då? o sen tycker jag att en viss person borde lära sej göra saker riktigt och rätt ! men de lär nog aldrig hända :P Nästan så jag själv kan säga att de var tur att jag var med igår och gjorde mitt bästa för att grejerna kom med som de ska.... Roligt att komma ut på riks80 utan skyltar till en av påfarterna och utan ett tio-tals stolp + fot som "nån" glömt räkna in, på ytterligare en "ny" lapp jag fick igår... kanske borde anställa en privat mattelärare till den behövande?

Men nu känner ja att de varit mkt klagomål över jobbet.. Måste ju faktiskt tillägga att jag stormtrivs på mitt jobb och de flesta där är världens bästigaste arbetskollegor :D

Blir inte så lång helg för mej heller, arbete redan imorgon!
Tar flyget till göteborg och hämtar hem en bil till jobbet, hoppas den går bra ;)

Idag vaknade jag runt 10, grymt skönt med sovmorgon! Sedan blev det en kortprommis.. O sen iväg till gymmet med syster och körde ett benpass :D

Ikväll ska jag på födelsedagskalas , blir nog klockers! fblir nog utgång på slick senare :)

Over and out!

Här skriver jag det jag vill... =)

Dagen började med jobb som vanligt!
Plockade o räknade inför R80... Lite smått irriterad, jag har hållt på med R80 väldigt många timmar (börja flera veckor sen) och sen när jag väl fått ihop allting så är tydligen listan med grejer inte korrekt. då fick jag en ny lista som tydligen inte heller var rätt... Så nu plockar jag om för Tredje gången och denhär gången fick jag inte ens en lista utan jag fick själv sitta o försöka läsa av TA-plan.... vilket jag borde gjort från början... Antar att jag kmr få väldigt mkt att göra imorgon. Sen undrar jag vem "alla" är som skulle hjälpa till med förberedelsen av R80.

haha.. vad skönt de är med blogg, att skriva av sej! Annars har ja haft en bra dag på jobbet. Jag blev inbjuden till svevia på smörgåstårta idag (dom har tillhåll på samma gård som oss) MMm =)

Efter jobbet åkte jag och spelade tennis med jari & jennifer som kom hem från kroatien igår.. pepparkakor :) Gick sådär spelmässigt, men de var roligt och jag lyckades iaf vinna en 21a, o jennifer vann en ;)
Efter det åkte jag direkt till Mackmyra för golfkurs, stod bara o slog idag :D Sen åkte jag o mamma o handla lite mat på köpis =) Sen hälsa jag på pappa en sväng o sedan heeem.. o nu är klockan alldeles för mkt!!!


All the crazy shit we did..... those will be the best memories!


Godnatt

Nu blir det snart sängen så man är pigg imorgon, men först en snabb update på bloggen!
Blev två timmars tennis, gick inte så bra, kändes ovant att spela på grus. men man vänjer sej:D imorgon blir det gym en snabbis efter jobbet, sen golf kl18 med mamma =)

Ja.. har inte hänt något speciellt idag som ni läste ,men varje dag är ändå ett äventyr ;)

sussa sött
, en annan ska upp om ca 6,5 timme så lika bra att dunsa ner i min stooora, varma(hoppas jag) säng :D


Hej sjolahopp

God dag! Kom precis hem från jobbet. Blev lite senare hemgång idag , så hinner inte med något gym, ha tennisträning om en timme . Så får invänta det istället =) Lite tråkigt att det regnar... banorna blir så mjuka såhär i börjar av säsongen.. Kanske åker till gym efter tennisen istället, får se hur trött man blir!

Annars då?? inte så mkt nytt idag. Åkte ut till Bångs och böt ut ett par trafiklysen... Blev lite kaos med bilarna när jag bytte ut batterierna, då kom de ju bilar från bägge håll..men de gick bra tillslut =)

Kommer ni ihåg mej?

Nu var det läänge sen jag skrev här... som vanligt!
Har hänt massor med nya saker, och samtidigt inte.. :P

Idag var jag, janina och mattias hos pappa och hälsade på en sväng.. Sen åkte vi till gymmet (alla utom pappa, för han "tränar inte på helger") ;) haha.. Blev lite kondition sen rygg/axlar! Sen var det hem och städa... fast tog nån timme innan jag kom igång, blev lite degseg framför tv:n, sköönt!
men nu har jag iaf städat, Brukar behövas lite söndagsstädning efter helgerna.. =)

I fredags var jag heeelt död, trött som tusan, vilket jag varit hela veckan.. och ändå lyckades emma övertala mej till lite party! Var faktiskt riktigt kul. Men sen på lördagsmorgonen var det inte lika roligt.. Skulle iväg och gå golfkurs (för grönt kort) med mamma. Var sjukligt trött, och huvudvärk... men de var roligt ändå, ska tillbaka på tisdag, onsdag o nästa lördag :)

Igår blev det lugn myskväll med Mickan & emma. Såg saw 6.. råååå!! men de va mys ändå att va me brudsen=)

Nu blire sängen, imorgon är det jobb o sen gym och avslutningsvis 2 timmar tennis :D full fart!


RSS 2.0