Studenten / Vila i frid

Orkar inte skriva om studentdagen men den var toppen :D enda som kunde varit bättre var vädret, blev ju lite blött när man åkte flak måste jag säga.. Men de tänkte man ju inte direkt på, vi bara röjde :D

Fick veta att en vän från finland tagit självmord idag... förstår inte, nikki var en glad, trevlig och fin träningskille.. Svårt att förstå att han mådde så dåligt.. Senaste åren vi varit i finland så har vi umgåtts mycket med honom, han var ju en i gänget där... hade så himla roligt, kmr ihåg när han och matti slängde ner mej i vattnet med kläderna på, jääätteroligt tkte dom! eller när jag knäppte kort på dem i bastun och nikki råkade visa lite för mycket, oj vad vi skrattat åt den bilden... eller när nikki följde med till sverige och hängde med oss under cityfesten.,, hade riktigt roligt! Kmr sakna honom när vi åker till finland och hälsar på... rest in peace nikki!
är andra självmordet på bara några veckor nu.. först maija och nu nikki. Och bara någon vecka innan det så tog en bekant till en vän självmord.. vad är det som händer?!
Även i dom mörkaste stunderna, kom ihåg att det blir bättre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0